MOGELIJKHEDEN

mogelijkheden

PRODUCTEN

De menukaart wisselt per seizoen en wordt dagelijks aangevuld met daggerechten. Niet alleen maken wij gebruik van dagverse produkten, ook ambachtelijke en biologische ingredienten hebben hun weg naar cafe Nassau gevonden. Zo wordt de coppa di parma door de firma Bladenis speciaal uit Italie geimporteerd, net zoals de fontina en de pecorino. De truffeltapenade bestaat uit echte truffel zonder chemische toevoegingen en wordt door Massimo in Umbrie geproduceerd. Nog een trots van ons huis is de heerlijk zachte buffelmozzarella van Gaia. Deze buffelmozzarella is het lekkerst met een flinke scheut olijfolie extra vergine van Valderrama uit Spanje (een top olijfolie waar veel beroemde chefs mee werken). ‘Het brood van Menno‘ komt uit IJsselstein. Hij bakt zijn brood met het allerbeste meel uit Frankrijk en gebruikt geen smaak- en kleurstoffen.

 

KINDEREN

Even koffie drinken en toch de kleine mee? Geen probleem, onze loungehoek is uitgerust met een minibankje, spelletjes, kleurplaten en speelgoed. Om het compleet te maken hebben we limonade, fristi en kleine appelsapjes in huis.  Of toch een boterham met chocolade pasta of pindakaas, wat een feest! En bij het invallen van de avond, als de grote honger toeslaat hebben we kinderstoelen en zijn de pasta’s verkrijgbaar in kinderporties. Dat wordt smullen…

 

NASSAU OP LOCATIE

Bij Nassau kan veel. We kunnen voor een geslaagde catering zorgen die afgestemd is op uw wensen, mogelijkheden en budget. Voor meer informatie, bel of mail ons.

 

GROEPEN

Heb je iets te vieren en wil je met een grote groep komen eten dan zijn er veel mogelijkheden. Denk aan een proeverij van 2 of 3 gangen, dat is pas kennis maken met de Italiaanse keuken! Wil je meer informatie, bel of mail ons. We denken graag met je mee!